La Vie Naturelle - Le Castandel

Een droom in Frankrijk

Gîtes

Wat uitleg over een gîte:

Een gîte is een logement op zich, waar U zelf kan koken.

U bent welkom vanaf 17.00 uur. De dag van vertrek dient u de gîte te verlaten vóór 10.00 uur.

 

Gîte LE FEU (4 personen) beschikt over:
1 slaapkamer met dubbelbed (160x200), 1 slaapkamer met stapelbed (90x200), en een dubbele slaapbank (140x200) in de living, een badkamer met regendouche, een toilet, een open keuken met vaatwas en producten, frigo, diepvriesje, microgolf, koffiezet, waterkoker en kookelement (op gas) en alle nodige huisraad en een zitplaats met TV (Franse zenders).

 

Gîte L’EAU (6 personen) beschikt over:
1 grote ruimte boven opgesplitst in verschillende compartimenten, met 1 slaapkamer met dubbel bed (160x200), 2 slaapkamers met stapelbed (90x200), een badkamer met regendouche en toilet, een aparte zitplaats met een dubbele slaapbank (160x200), een TV (Franse zenders), en een aparte keuken met vaatwas en producten, frigo, diepvriesje, microgolf, koffiezet, waterkoker en kookelement (op gas) en alle nodige huisraad.

 

Buiten kan iedereen gebruik maken van het gezamenlijke, zongerichte terras. Elke gîte beschikt ook over een eigen tuinset.

 

Ook een opbouwzwembad staat tot ieders beschikking.

 

Kwestie van weten : er lopen ook een aantal diertjes rond:

Ze hebben buiten elk hun eigen plekje. Daarentegen, wegens hygiënische en veiligheidsredenen, zijn huisdieren niet toegelaten.

  • een hond (border collie) : Joyca
  • poezen
  • enkele geiten
  • 1 bok